sábado, 21 de enero de 2012

19 GENER. Reflexions d'alfabetització digital

Sessió 19 de gener de 2012

Durant aquesta sessió vam poder continuar treballant, discutint i refent el projecte d'alfabetització, com he dit en altres ocasions el nostre tema és el del temps meteorològic, amb l'eslògan "Perdona, quin temps fa?"
A hores d'ara ja tenim gairebé del tot estructurant la manera en com farem elm treball, a més  amés ja hem realitzat i creat la majoria d'activitats, com un Jclic, un conte amb senyals, un Joc interactiu, la pancarta que emprarem el dia de l'exposició i moltes coses més. Fins i tot tenim alguns factors secrets que només es podran veure el dia en que exposem tots junts.

Així doncs, el grup hem decidit que ens esforçarem a fons per poder entregar-li al professor, en Joan-Antón, qui molt amablement s'ha ofert a mirar els treballs abans de temps per tal d'ajudar-nos a canviar algunes coses abans de l'entrega.

Continuo opinant que aquest treball és molt interessant, ja que estem mostrant tots els aprenentatges que hem fet al llarg de l'assignatura, que són molts, ja que creiem que des de el principi hem fet un gran progrés i que aquest treball un cop finalitzat des de la meva opinió ens servirà per emprar-lo algun dia a l'aula con a futures mestres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario