sábado, 21 de enero de 2012

10 GENER 2012. Reflexions d'alfabetització digital

Sessió del 10 de gener de 2012!

Primer dia d'alfabetització digital de l'any 2012!
Recordo com ja vaig dir anteriorment, que durant aquesta sessió amb l'Àngels s'ens deixaria temps per fer el Stop Motion amb les fruites a partir dels fotogrames, però el meu grup ja havíem quedat durant les vacances de Nadal, ja que vam predir que en arribar estaríem bastant atabalades de treballs i exàmens. Així doncs, durant les vacances vam quedar i vam finalitzar la nostra petita història, he de dir que el que més temps ens va portar va ser acabar de finalitzar el fons ( o fotograma central) però un cop finalitzat, la resta de fotogrames van ser fets en un moment i un cop muntat tot al Movie Maker va ser una gran alegria per totes, ja que sobretot ens va quedar força bé i divertit.

Durant aquesta sessió doncs, vam demanar a l'Àngels si podíem continuar amb el projecte, ja que durant el Nadal en un principi havíem pensat de fer el tema del cos humà però finalment vam escollir el temps meteorològic, a més a més per que no se'ns vingui el temps a sobre ja hem començat a preparar algunes activitats com un joc interactiu, un Jclic, un conte amb senyals, etc. i continuant el que havíem fet durant les vacances hem seguit discutint què més podíem fer i com fer-ho.

Encara em sorgeixen dubtes de quina serà la metodologia que emprarem i com farem per presentar les activitats ja que hem pensat en un blog que reculli totes les activitats però no n'estem del tot convençudes.



No hay comentarios:

Publicar un comentario