sábado, 21 de enero de 2012

12 GENER 2012. Reflexions d'alfabetització digital

Sessió del 12 de gener

Durant aquesta sessió amb en Joan-Antón hem continuat treballant en relació al projecte, li hem ensenyat al professor i la veritat es que ens ha ajudat moltíssim i hem pogut progressar respecte a com ho realitzarem finalment. En un principi totes les activitats a desenvolupar en aquest projecte les posaríem dins un blog, de manera que seria una forma de guardar allà totes les activitats i jocs, la qual cosa no ens acabava de convèncer. En Joan Antón ens ha proposat que podríem fer com si aquest Blog fos el diari de la classe explicant les sessions i posant-hi les activitats i jocs.

Personalment considero que és molt bona idea, ja que es una manera de contextualitzar els activitats i de posar-hi un ordre lògic en funció de l'adquisició de coneixements dels infants, ja que a una  aula d'infantil es comença per unes activitats i poc a poc i progressivament es van fent unes altres de més complexitat, de manera que pugin adquirir els coneixements de la manera més significativa possible.

Encara tinc alguns dubtes sobre algunes activitats de les que hem proposat sobre com les realitzarem i plantejarem, però tinc clar que ho treballarem molt i ens esforçarem per tal d'aconseguir els millors resultats possibles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario