sábado, 21 de enero de 2012

22 DESEMBRE Reflexions d'alfabetització digital

Sessió 22 de desembre

La sessió d'avui amb en Joan-Antón ha estat destinada a l'exposició per grups de l'experiència amb les TIC de l'escola que cada grup va visitar.
El nostre grup ha explicat la visita al col·legi Jesús Maria, aixi doncs fent un resum, hem explicat a la resta de la classe que vam intervenir a les classes de P3, P4 i P5. Amb els nens de cinc anys vam poder veure com realitzaven a la pissarra digital activitats relacionades amb les matemàtiques i de relacionar lletres de paraules i síl·labes. A més a més amb els infants de P4 vam poder veure com treballaven amb la pissarra digital resseguint la lletra <a> i més tard fent jocs relacionats amb aquestes lletres. Els infants de P3 però no disposaven de pissarres digital degut al pressupost, de manera que només dedicaven algun temps a realitzar activitats amb un ordinador que estava a la classe.

Així doncs, he arribat a algunes conclusions després d'escoltar als meus companys en referència a les seves experiències en d'altres escoles, i és que cada centre treballa les Tic d'unes maneres o d'altres, depenent de les ganes del professorat i sobretot de la situació econòmica, ja que molts centres volen i no poden.

Tot i així em sorgeix un dubte, estan a la majoria de centres ben integrades les TIC?

No hay comentarios:

Publicar un comentario